In de reparatie

Wit beddengoed, copyright foto Lara n/aDoor een operatie ben ik even minder mobiel. Geen zorgen hoor, het enige waar ik last van heb nu zijn een héél slap gevoel en flinke spierpijn, net alsof ik veel teveel buikspieroefeningen heb gedaan. Als het nou ook hetzelfde effect heeft straks…

Over een paar weken ben ik weer zo goed als nieuw, en tot die tijd beschouw ik het maar als een soort vakantie. Normaal gesproken wil ik handwerken, lezen, filmpjes kijken maar heb ik er nauwelijks tijd voor, en nu kan ik niet veel anders; wat een luxe! Had ik al verteld dat ik ontbijt op bed krijg?

En nieuwe ervaringen opdoen is enorm stimulerend voor de creativiteit. Dus wat dat betreft ben ik afgelopen week goed aan mijn trekken gekomen. Persoonlijk zou ik je ándere nieuwe ervaringen aanraden, maar hé, die keus is er niet altijd. En ik beheers wel eindelijk de techniek van het Kerstballen breien, dé trend van 2010…

Hopelijk volgende week weer wat meer inhoud!