Femke IJsseldijk

Femke IJsseldijk

Hoi!

Mijn naam is Femke IJsseldijk. Ik werd geboren in Brabant, bracht vanwege mijn studie aan de TU Delft zo’n tien jaar in de Randstad door en woon sinds 2006 tot mijn grote genoegen in Middelburg, Zeeland. Ik ben, naast bescheiden (ahum),  creatief, breed geïnteresseerd, analytisch en intelligent. En lief.

Al tijdens m’n studie Industrieel Ontwerpen begon ik met het leiden van brainstormsessies, waardoor ik intussen ervaring heb met zeer diverse groepen en onderwerpen. Ik sta graag voor een groep, met een goed verhaal maar nog liever met een mooi plan om de groep creatief aan het werk te krijgen. Creativiteit is volgens mij lang niet zo zweverig of ongrijpbaar als het soms lijkt, met een handige aanpak laat de inspiratie zich graag lokken.

Naast mijn werk als facilitator wil ik graag onderzoek doen, naar hoe het basisonderwijs de creativiteit van kinderen kan bewaren en bevorderen. Het is lastig om als zij-instromer onderzoek te gaan doen, maar ik geniet er erg van als ik er aan toe kom om wat wetenschappelijke artikelen te lezen. Ik neem die kennis mee naar mijn werk, en andersom: wat mij betreft een ideale kruisbestuiving.

Buiten mijn werk als creative facilitator en consultant houd ik me bezig met (c.q. word ik beziggehouden door) mijn gezin, tuin, vrijwilligerswerk en doe-het-zelven.

Voor mijn CV, een portfolio in vogelvlucht en welke boeken me inspireren kijk je op www.femkeijsseldijk.nl