NaBloPoMo: elke dag een stukje

NaBloPoMo badge
NaBloPoMo

Deze november ga ik elke dag een blog posten i.v.m. National Blog Posting Month. En doordat ìk meedoe is dat dus nu een internationale blogmaand 😉

Het idee is dat door deze challenge het regelmatig bloggen wat meer inslijt. Dat kan ik wel gebruiken. Bovendien had ik nog wat ideeën liggen, mooie stok achter de deur om die stukjes daadwerkelijk te schrijven.

Nu is mijn blog stiekem niet chronologische geordend, ik zet de stukjes in de volgorde die me aanstaat. Maar voor de gelegenheid zal ik deze maand alles op volgorde laten staan, behalve deze om mee te beginnen. (In december kijk ik even wat blijft staan, OK?) Zoek je wat meer algemene info over wie ik ben en wat ik doe, kijk dan bij de links rechtsboven. En ook het archief van vóór november kan ik van harte aanbevelen!

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.