Op cursus

schriften
Al het geleerde op schrit

Vandaag ben ik vroeg vertrokken. (Dit stukje is dan ook stiekem van gisteravond.) Ik ben op cursus, de opleiding TOP-facilitator van het COCD. Heerlijk, en spannend. Als je het hebt over risico-optimalisatie en zonder wrijving geen glans: het is voor mij goed spannend, en ik ga (dan ook) veel sneller en verder vooruit dan ik had durven hopen. Heerlijk. Ik heb wat workshops in het vooruitzicht en ik popel om wat ik leer toe te passen!

De tweede dag van dit derde en laatste blok doen we elk een sessie van vijftien minuten. Het leek me aardig je een inkijkje te geven in mijn voorbereiding. De deelnemers hebben allemaal per gewone post een kaartje gekregen om ze uit te nodigen voor een feestelijk moment om te vieren dat we alle nieuwe kennis en kunde in praktijk gaan brengen. En wat we ter plekke gaan doen lees je in de pdf-bijlage. (Ben je een mede-deelnemer? Lees het nog niet! Dan heb je er minder lol in.)

Verder leren sessie TOP-cursus

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.